Afstudeerstage vacature Amsterdam

Zoek je een veelzijdige tussentijdse, afstudeerstage of werkervaringsplek bij een toonaangevend bedrijf midden in Amsterdam? Corporise biedt  mogelijkheden in verschillende studierichtingen voor HBO’ers en WO’ers!


Stage Amsterdam

Wie we zoeken

Bij Corporise staan op dit moment diverse stage mogelijkheden open. Van tussentijdse-, zomer- tot afstudeerstage op verscheidende gebieden. Voorbeelden van stages vind je verderop op deze pagina.

We zijn niet op zoek naar gemiddelde studenten die de eisen van hun opleiding willen uitzitten.  Koffie halen is dus geen mogelijkheid!

Wij zorgen dat je zal worden geïntegreerd in ons proces en een bijdrage kan leveren aan de cruciale beslissingen binnen Corporise. We nemen niet zomaar elke stagiair aan; enkel degene met een ongekend enthousiasme over de aanpak van taken en verantwoordelijkheden, zoals je bij stages niet vaak tegenkomt.

Wat bieden we je

We beiden de mogelijkheid om te leren en opgenomen te worden in het groeiende team.

Naast opgenomen te worden in Corporise – niet alleen om je gewaardeerd te laten voelen, je bijdragen tellen echt – bieden we een super kantoor en Amsterdam ervaring. Je komt te werken in een internationale startup omgeving, gelegen in een grachtenpand uit 1615 in het hartje van Amsterdam.

Wat bieden we je

Wanneer beginnen? ZSM

Periode? 4-6 maanden

Aantal uren per week? 20-40 uur

Beloning? € 300 per maand, inclusief gratis dagelijkse lunch en vrijdagmiddagborrel

Hoe reageren? Bel ons op 020 – 820 2280 of vul het contactformulier in


Storytelling, copywriting & Public Relations

Waar wij (ondanks dat we er wars van zijn) nog wel eens in buzzwoorden en complex taalgebruik willen terugvallen, kan jij op een altijd frisse manier blijven communiceren. Grotendeels tekstueel, maar altijd nadat hier er een communicatiestrategie aan vooraf gegaan is. Schrijven is je op het lijf geschreven, met het vertellen van haal je al je creatieve talent naar boven.

In je stageperiode kan je actief meewerken met aan de communicatie uitingen van ons en onze klanten. Je houdt je bezig met de on- en offline marketing en communicatie. Hierbij proberen we meer en meer vanuit ‘buzzwoord’ storytelling te redeneren

Jouw profiel

Je bent minimaal in het 2e jaar van je HBO of WO studie, bijvoorbeeld in de richting Communicatie(wetenschappen), journalistiek, CMD, Literatuur of een talenstudie. Je schrijf creatief en foutloos Nederlands. Kennis van de Engelse taal of PR ervaring is een pre – maar zeker niet noodzakelijk

Bel ons op 020 – 820 2280 of vul het contactformulier in


Commerciële aanpakker

Jij hebt oog voor commerciële kansen, deze zie je bij zowel potentiële klanten als in partnerschappen. Dit doe je omdat mogelijke klanten (met name ondernemers) ook echt wil helpen, maar alleen als jij er van overtuigd bent dat deze ondernemer ook echt op onze diensten zit te wachten. Een verkoop is volgens jou alleen een succes als beiden partijen er ook echt beter van worden.

Jouw profiel

Je zit minimaal in het 2e jaar van je HBO of WO studie, bijvoorbeeld in een Bedrijfskundige of Economische richting. Je stipt in je afspraken; als jij zegt dat je volgende week woensdag om 3 over 11 belt, hang je ook echt aan de telefoon. Je hebt geen angst om de telefoon te pakken of iemand een bericht te sturen. Als jij een bericht krijgt, reageer je daar binnen no-time op. Daarnaast ben je foutloos in de Nederlandse taal.
Kennis van Excel, Direct marketing ervaring, Cold calling ervaring of goede kennis van de Engelse taal is een pre – maar zeker niet noodzakelijk.

Bel ons op 020 – 820 2280 of vul het contactformulier in


Online marketing/sales

Jij voelt je online als een vis in het water, waar wij nog wel eens een brief willen schrijven – communiceer jij het liefst digitaal. Voor ons ga je zoeken naar online relaties en zorg je dat er online over Corporise gepraat wordt.

Jouw profiel

Je zit minimaal in je tweedejaar van je HBO of WO studie, in bijvoorbeeld Communicatie, Commerciële economie of Multimedia. Je bent niet bang een (pers)bericht te sturen of nog een keer na te bellen. Daarnaast commmuniceer je foutloos in de Nederlandse taal. Ervaring en kennis van oa HTML, CSS, WordPress, Excel, SEO, Adwords en PR zijn een pre – maar niet absoluut noodzakelijk.

Bel ons op 020 – 820 2280 of vul het contactformulier in


Grafische genie

Jij bent goed met vormgeving – of het nu gaat om User Interface design, nieuwsbrief, social media header, illustraties en logo’s – jij zet strategie in om in beeld. Hierbij krijg je van ons veel ruimte is voor eigen ideeën en input.

Jouw profiel

Je zit minimaal in het tweede jaar van bijvoorbeeld een studie multimedia design, DTP.

Photoshop, Illustrator en Indesign hebben voor weinig geheimen meer voor je. Kennis van oa WordPress, SEO, HTML, CSS of PHP zijn een pre – maar zeker niet noodzakelijk.

Bel ons op 020 – 820 2280 of vul het contactformulier in


Financiële rots in de branding

Jij ziet snel door de cijfers heen wat er in een bedrijf aan de hand is. Tijdens je stage zal je je bezighouden met het analyseren en beoordelen van de financiële situaties van ondernemingen.

Jouw profiel

Je zit minimaal in het 2e jaar van je HBO of WO studie bijvoorbeeld een richting finance / (bedrijfs) economie of bedrijfskunde. Aantoonbare financiële werkervaring is een pre

Bel ons op 020 – 820 2280 of vul het contactformulier in


Contactformulier


Vragen? Wij helpen u graag.020 820 22 80 (lokaal tarief)

Op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uurMail ons uw vraag