Bedrijfskosten verlagen

Gemiddeld 10 – 20% kostenbesparing voor ondernemingen

Meer informatieContact

Lopen de kosten de laatste tijd op of merkt u dat de winst achterblijft bij de omzet? Inzicht in de bedrijfskosten kan uitkomst bieden. We realiseren gemiddeld een kostenbesparing van 10 – 20%. Mist u inzicht in de bedrijfskosten en zoekt u naar een specialist die u daarbij kan helpen? We gaan graag voor u aan de slag.

De omzet heeft de volledige aandacht van alle ondernemers, maar hoe zit het aan de andere kant met de kosten? We bieden inzicht in de bedrijfskosten en relateren die aan de omzet die u aan de andere kant weet te maken. We helpen bovendien kostenbesparingen te realiseren, waardoor u met uw omzet automatisch meer winst kunt genereren.

Inzicht in de bedrijfskosten begint met een duik in de financiële gegevens. We gaan voor u na welke omzet u maakt en welke kosten daar aan de andere kant bij komen kijken. Op die manier slagen we erin een helder financieel overzicht op te bouwen. U krijgt een beter beeld van de bedrijfskosten die u maakt om de omzet te realiseren.

Aan de hand van het overzicht van de bedrijfskosten zoeken we naar besparingsmogelijkheden. Dat betekent dat we bijvoorbeeld met leveranciers in overleg gaan. We stellen kleine aanpassingen voor en zoeken naar effectieve methoden om de kosten aanzienlijk te verlagen. We analyseren de gemaakte bedrijfskosten en identificeren aan de hand daarvan onnodige kosten waar u direct op kunt besparen.

Bieden jullie meer dan alleen inzicht?
We starten met een grondige analyse van de bedrijfskosten om daar goed inzicht in te verkrijgen. We doen uitvoerig onderzoek, zodat alle kosten aan het licht komen. Vervolgens stellen we een kostenoverzicht op, aan de hand waarvan we die kunnen relateren aan de omzet. Het resultaat van dit onderzoek en de analyse is een kostenbesparingsplan, aan de hand waarvan u 10 – 20% op de kosten kunt besparen.
Blijven jullie betrokken na de realisatie van kostenbesparingen?
We realiseren de kostenbesparingen die we voorstellen, we implementeren de plannen die we voor u maken. Ook na die periode van implementatie blijven we betrokken om de bedrijfskosten binnen uw onderneming in de gaten te houden. We monitoren de effecten om na te gaan of u de kostenbesparing van 10 – 20% weet te behalen en bovendien weet vast te houden.

bedrijfskosten verlagen
besparen bedrijfskosten
kosten besparen onderneming

U heeft werkkapitaal nodig om tegenvallende resultaten te financieren of om een belangrijke investering te kunnen doen. Corporise zorgt ervoor dat liquide middelen toereikend worden door inkomsten te versnellen en uitgaven te vertragen. Wanneer echt nodig, helpen we met verkrijgen van extern krediet.

Uw bedrijf of bedrijfsonderdeel draait (structureel) verlies en u weet niet hoe u dit aan moet pakken. Corporise gaat aan de slag om slag om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Door samen pijnpunten aan te pakken, kunnen we uw resultaten structureel verbeteren.

Wanneer het slechter gaat met uw onderneming kan dat u te maken heeft met liquiditeitsproblemen. We gaan samen met u op zoek naar pijnpunten, waarna we direct aan de slag kunnen om liquiditeitsproblemen aan te pakken.

Veelgestelde vragen

vraag 3

Bewezen succesvol voor bedrijven met:


10 - 300 medewerkers


Liquiditeitsproblemen


> 1 mln omzet

Samen problemen aanpakken?

Corporise heeft alle expertise in huis om uw bedrijf weer gezond te maken. Bel 020 – 820 2280 of vul onderstaand formulier in en we nemen vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.