Faillissement voorkomen

Samen met Corporise het fundament leggen voor een succesvolle toekomst.

Meer informatieContact

Een faillissement voorkomen

Heeft uw bedrijf te maken met slechtere tijden? Is hulp welkom om uw dreigend faillissement te voorkomen? Corporise kan door een snelle scan de financiële status van uw bedrijf inzichtelijk maken, om de oorzaken van het dreigend faillissement te achterhalen. Het zoeken naar pijnpunten en deze direct aanpakken is waar onze kracht ligt. We gaan in gesprek met schuldeisers en proberen te zorgen voor een financiële overbrugging op de korte termijn.

cashflow

Onze aanpak

1

Dit is de eerste stap

Curabitur non nisi nec velit at tempor vulputate ac ut odio. Cras nec augue sit amet orci condimentum cursus tempus.

cashflow
cashflow

3

Dit is de laatste stap

Curabitur non nisi nec velit at tempor vulputate ac ut odio. Cras nec augue sit amet orci condimentum cursus tempus.

Resultaat na 100 dagen

Corporise begrijpt als geen ander dat u uw bedrijf en de waarde daarvan wil veiligstellen. Corporise helpt u uw bedrijf door zwaar weer te loodsen, de daarmee gemoeide belangen zijn groot, het zou maar gebeuren dat uw bedrijf het niet red.

Omdat Corporise overtuigd is van haar werkwijze werken we naast een kleine uurlijkse vergoeding die achteraf betaald kan worden met een prestatiebeloning gerelateerd aan het doel. Het veilig stellen van (de waarde van) uw ondernemig.

Betalen voor resultaat

In een financiële crisis komen talloze kansen langs om uw bedrijfsreulstaat te verbeteren, ze kosten eerst geld voordat ze geld op leveren (als ze dat al doen).

Omdat Corporise gespecicaliseerd is in bedrijven met liquiditeitsproblemen en onze werkwijze blijkt te werken durven we in 9 van de 10 gevallen onze opdracht grotendeels op basis van een prestatiebeloning uit te voeren. Mocht uw bedrijf onvoorhoopt toch omvallen sluiten we achteraan bij de andere schuldeisers.

Samen voor resultaat

 

Met het reorganisatieprogramma worden uw bedrijfsresultaten met gemiddeld 45% verbeterd en in 100% van de gevallen hebben we een faillissement weten te voorkomen. U doet dit actief en hand in hand met Corporise. U kunt de toekomst weer positief tegemoet zien!

Bewezen succesvol voor bedrijven met:


10 – 300 medewerkers


Liquiditeitsproblemen


> 1 mln omzet

Samen een faillissement voorkomen?

Corporise heeft alle expertise in huis om uw bedrijf weer gezond te maken. Bel 020 – 820 2280 of vul onderstaand formulier in en we nemen vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.