Cashflow management

Meer liquide middelen in kas door goed cashflow management

Meer informatieContact
Extra geld aantrekken of cashflow fundamenteel verbeteren?
Goed cashflow management vraagt om het minimaliseren van de kosten, terwijl we de opbrengsten aan de andere kant voor u maximaliseren. We zorgen er op een snelle, efficiënte en voordelige wijze voor dat we de nog te ontvangen facturen voor u innen en hu het debiteurenbeheer uit handen nemen. U betaalt pas wanneer dat nodig is, terwijl u de inkomsten aan de andere kant op tijd binnen heeft en de middelen tot uw beschikking staan.

Heeft u voldoende inzicht in de inkomsten en uitgaven? Verkeerde financiële inschattingen zijn vaak het gevolg van een te beperkt inzicht of overzicht. Wij helpen dit te voorkomen door uw cashflow management uit handen te nemen. Heeft u te maken met (grote) betalingsachterstanden door afnemers en wilt u daar op een effectieve wijze wat aan doen? Wij zorgen er met ons cashflow management voor dat uw organisatie de financiële gezondheid weer terugkrijgt en u de stappen kunt zetten die u wenst.

We zorgen voor een actueel cashflow management, waarbij we gebruik maken van de huidige gegevens. We doen onderzoek naar de huidige situatie en zorgen snel en efficiënt voor een overzicht van de inkomsten en uitgaven.

Cashflow management bestaat bij ons bovendien uit meer dan bijhouden en analyseren. We zullen pro-actief communiceren met zowel crediteuren als debiteuren. We zorgen voor tijdige betalingen richting leveranciers en andere crediteuren, terwijl u van debiteuren tijdig de betalingen aan uw organisatie kunt verwachten.

Uw cashflow management uit handen geven aan een gespecialiseerde organisatie? We gaan te werk aan de hand van een helder stappenplan, zodat u goed weet wat u van ons kunt verwachten. We stellen allereerst een liquiditeitsbegroting voor u op, om de huidige situatie in kaart te brengen. Wat gaat er goed en waar gaat het mis? We bepalen waar we van de grootste toegevoegde waarde kunnen zijn en gaan effectief voor u aan de slag. We zullen vervolgens het debiteurenbeheer bijhouden en analyseren en het crediteurenbeheer voor u uit handen nemen. De beide elementen helpen ons voor een financieel gezonde organisatie te zorgen, waarbinnen het cashflow management een belangrijke rol speelt.

Wat is het belang van achterstallige betalingen op tijd te ontdekken?
Het is binnen het cashflow management van groot belang om eventuele achterstallige betalingen of andere problemen met debiteuren tijdig te herkennen. Des te sneller u aan de bel trekt en wij erbij zijn, des te beter het lukt eventuele problemen in de kiem te smoren.
Hoe verbeter ik mijn cashflow management op korte termijn?
Concrete oplossingen om het cashflow management te verbeteren bestaan bijvoorbeeld uit aan het aanbieden van kortingen bij directe betaling of het verhogen van de rente wanneer een betaling lang uit blijft. Het zijn slechts twee van de middelen die we binnen het cashflow management tot onze beschikking hebben. We gebruiken evidence-based methoden binnen een innovatieve werkwijze. Dat betekent dat we een stap verder kunnen gaan dan traditionele consultancy en u effectief van dienst kunnen zijn met cashflow management dat bijdraagt aan een betere financiële gezondheid.

Cashflow management
Cashflow management

U heeft werkkapitaal nodig om tegenvallende resultaten te financieren of om een belangrijke investering te kunnen doen. Corporise zorgt ervoor dat liquide middelen toereikend worden door inkomsten te versnellen en uitgaven te vertragen. Wanneer echt nodig, helpen we met verkrijgen van extern krediet.

Wanneer het slechter gaat met uw onderneming kan dat u te maken heeft met liquiditeitsproblemen. We gaan samen met u op zoek naar pijnpunten, waarna we direct aan de slag kunnen om liquiditeitsproblemen aan te pakken.

Veelgestelde vragen

vraag 3

Bewezen succesvol voor bedrijven met:


10 - 300 medewerkers


Liquiditeitsproblemen


> 1 mln omzet

Samen problemen aanpakken?

Corporise heeft alle expertise in huis om uw bedrijf weer gezond te maken. Bel 020 – 820 2280 of vul onderstaand formulier in en we nemen vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.