Omdat een pre-pack doorstart veelal een betere keuze vormt dan een faillissement zonder helder plan

Corporise verzorgt een pre-pack doorstart voor bedrijven waarvoor een faillissement dreigt Lees verder hoe

Lees verder hoe


Partners

Pre-pack

Waarom pre pack?

.

Stevent u af op een faillissement en weet u niet goed welke mogelijkheden u heeft tot een doorstart? Wilt u het er niet zomaar op aan laten komen, zoekt u in plaats daarvan naar een helder plan? Een pre-pack doorstart door Corporise biedt dan uitkomst, we zijn u daar graag mee van dienst.

Met een pre-pack helpen we u een helder plan op te stellen op het moment dat er een faillissement dreigt. We gaan in gesprek met kandidaten voor een overname, waardoor we dit proces zo soepel mogelijk laten verlopen. Dankzij een pre-pack doorstart kunt u een faillissement zonder helder plan afwenden.

Wat kenmerkt Corporise

Pre-pack

Actie ipv onbegrijpelijk rapport

Pre-pack

Hard werken

Pre-pack

Samen voor resultaat

Hoe kan Corporise u helpen met een pre-pack doorstart?

Corporise kan helpen uw organisatie voor te bereiden op een doorstart. We maken alles in gereedheid voor een pre-pack, wat betekent dat we al op voorhand in gesprek gaan met kandidaten die interesse hebben in een doorstart. Op die manier analyseren we alvast de mogelijkheden en komt u niet voor verrassingen te staan op het moment dat het faillissement zich eenmaal aandient.

We hanteren voor een pre-pack doorstart een helder stappenplan, op basis waarvan we u stap voor stap van dienst kunnen zijn. Dat betekent dat we allereerst de levensvatbaarheid van de organisatie analyseren. Op basis daarvan zoeken we naar mogelijkheden voor een herstructurering, zodat er een helder beeld ontstaat van wat er mogelijk is. Vervolgens doen we onderzoek naar potentiële kandidaten voor een doorstart, zodat we de pre-pack doorstart van A tot Z kunnen begeleiden.

PLEASE

LEAVE

LIKE THIS

Meer oplossingen om een doorstart te realiseren

pre pack is een van de diensten die Corporise aanbiedt om u te begeleiden bij een doorstart.

Hoe Corporise u helpt een doorstart te realiseren

Pre-pack

Doel stellen


Pre-pack
Pre-pack

Doorstart realiseren


Pre-pack
Pre-pack

Testen & verder verbeteren

Waar Corporise ervaring mee heeft

doorstart na faillissement

surseance van betaling

afspiegelingsbeginsel

pre-pack

sterfhuisconstructie

Wanneer is een pre-pack geschikt? Een pre-pack doorstart vormt een goede keuze op het moment dat u af lijkt te stevenen op een faillissement. We helpen u de levensvatbaarheid van de onderneming te analyseren of kunnen zoeken naar de bedrijfsonderdelen die de moeite waard zijn en die gered kunnen worden. We zorgen er met een pre-pack doorstart voor dat u op voorhand een plan kunt maken om het faillissement een goed vervolg te geven. Blijven jullie betrokken tijdens de doorstart? Ja, we zorgen tijdens zowel het voortraject als de doorstart zelf voor de begeleiding die u wenst. Dat betekent dat we werken aan de voorbereiding van een pre-pack en we u vervolgens van dienst kunnen zijn tijdens de gesprekken met overnamekandidaten. We zorgen ervoor dat u de onderneming op de juiste wijze kunt overdragen, zodat u zelf geen omkijken heeft naar de doorstart.

Meer weten over een pre-pack doorstart?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de pre-pack doorstart. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Jeroen Rosier, oprichter Corporise

Eén van onze analisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.