Omdat een legale sterfhuisconstructie de ideale oplossing vormt voor een geslaagde doorstart

Corporise ontwerpt een sterfhuisconstructie voor bedrijven die een doorstart willen maken

Lees verder hoe


Partners

Sterfhuisconstructie

Waarom sterfhuisconstructie?

.

Stevent u af op een faillissement, maar is er sprake van een aantal levensvatbare en gezonde bedrijfsonderdelen? We gebruiken een legale sterfhuisconstructie om die onderdelen in veiligheid te brengen. Dankzij een doorstart kunt u verder met uw onderneming, na de rotte onderdelen te hebben afgestoten.

We ontwerpen een sterfhuisconstructie voor ondernemingen die het hoofd niet langer boven water kunnen houden, vanwege bedrijfsonderdelen die sterk drukken op de financiële gezondheid. We helpen een faillissement te voorkomen en een doorstart mogelijk te maken door middel van een legale sterfhuisconstructie.

Wat kenmerkt Corporise

Sterfhuisconstructie

Actie ipv onbegrijpelijk rapport

Sterfhuisconstructie

Hard werken

Sterfhuisconstructie

Samen voor resultaat

Hoe kan Corporise u helpen met een sterfhuisconstructie?

Corporise begeleidt en adviseert bij de voortzetting van uw bedrijf op basis van een sterfhuisconstructie. We analyseren welke onderdelen binnen de onderneming levensvatbaar zijn en brengen op die manier in kaart hoe de constructie eruit zou moeten zien. We brengen de gezonde onderdelen onder in een nieuwe onderneming, zodat we voor de overige onderdelen een sterfhuisconstructie kunnen opzetten.

Een sterfhuisconstructie helpt u de ongezonde onderdelen af te schudden, zodat die niet langer een blok aan het been van de gezonde onderdelen vormen. We helpen u met de uitvoering van de sterfhuisconstructie en adviseren u tevens graag over het behouden van de continuÔteit voor de gezonde onderdelen van de onderneming die we onderbrengen.

  • PLEASE
  • LEAVE
  • LIKE THIS

Meer oplossingen om een doorstart te realiseren

Sterfhuisconstructie is een van de diensten die Corporise aanbiedt om u te begeleiden bij een doorstart.

Hoe Corporise u helpt een doorstart te realiseren

Sterfhuisconstructie

Doel stellen


Sterfhuisconstructie
Sterfhuisconstructie

Doorstart realiseren


Sterfhuisconstructie
Sterfhuisconstructie

Testen & verder verbeteren

Is de sterfhuisconstructie legaal?
Ja, we ontwikkelen een legale sterfhuisconstructie. We hebben uitstekende kennis van de juridische mogelijkheden op dit gebied en ontwikkelden reeds tal van sterfhuisconstructies die volledig legaal zijn gebleken. Het betekent dat we u binnen de kaders van de wet goed van dienst kunnen zijn met een sterfhuisconstructie om een doorstart te kunnen maken.

Hoe ziet jullie stappenplan eruit?

We starten met een analyse van de winstgevende en verlieslatende onderdelen van de onderneming. Blijkt er sprake van bedrijfsonderdelen die niet meer te redden zijn? Deze onderdelen laten we in de oorspronkelijke onderneming zitten, waarvoor we een sterfhuisconstructie ontwikkelen. De levensvatbare en winstgevende onderdelen brengen we onder in een nieuwe onderneming. We begeleiden u vervolgens tijdens het herstructureren, zodat u een duurzame doorstart kunt maken.

Meer weten over een sterfhuisconstructie?

Doorstart maken met de gezonde bedrijfsonderdelen? Neem contact met ons op voor meer informatie over een legale sterfhuisconstructie.

Jeroen Rosier, oprichter Corporise

Eén van onze analisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.