Faillissement aanvragen is in 9 van de 10 gevallen niet nodig.


Uw situatie.

U overweegt het aanvragen van een faillissement of er is faillissement voor uw bedrijf aangevraagd.

Onderliggende reden?

De onderliggende oorzaak is een (tijdelijk of blijvend) liquiditeitsprobleem.

Problemen aanpakken!

Corporise zorgt ervoor dat onderliggende problemen snel worden opgelost om faillissement te voorkomen.Faillissement aanvragen of voorkomen?

In situaties waarbij een faillissement aanvraag speelt, lijkt er vaak geen andere keuze dan het faillissement door te zetten. Tot wat veel ondernemers verwachten zijn er vaak nog mogelijk nog mogelijkheden om een aanvraag bij de rechtbank te voorkomen door in zeer korte tijd met een intensief traject orde op zaken te stellen.

Corporise heeft een programma ingericht speciaal voor bedrijven waarbij een faillissementsaanvraag speelt. Als het echt niet anders kan helpen we uw bedrijf met het maken van een doorstart.


Faillissement voorkomen

Om een faillissement te voorkomen staat in 1e instantie “Cash-is-King”. Corporise brengt bij uw bedrijf de expertise binnen om de cashflow in no-time weer op pijl te brengen. Indien nodig regelen we overbruggingsfinanciering, stellen we schuldeisers en de bank tevreden.

faillissement-aanvragen

Voorkomen van faillissement

Doorstart maken

Soms is de acute liquiditeitsbehoefte dusdanig hoog, complex of spoedeisend dat het (in uitzonderlijke gevallen) niet meer mogelijk om faillissement te voorkomen. In dat geval helpen we bij het aanvragen van faillissement en het maken van een succesvolle doorstart.

faillissement-aanvragen

Aanvragen & doorstarten

Corporise helpt bedrijven & bedrijfsonderdelen met:


10 – 300 fte


liquiditeitsproblemen


> 1 mln omzet
Uw casus aan Corporise voorleggen?

Geen van de aan ons voorgelegde casussen is eenvoudig, anders was de situatie al lang opgeknapt – leg ons uw grootste probleem voor:


Ik wil best gespecialiseerde hulp, maar kan dit niet betalen?

Corporise is gespecialiseerde in casussen waar liquiditeitsproblemen spelen, daarbij begrijpen we dat u ons eigenlijk niet kan betalen. Daarom werken we op een prestatiebeloning.

Wanneer kan Corporise u niet helpen

Corporise helpt enkel gevestigde bedrijven en organisaties met alle rechtsvormen en een behoorlijke omzet (vanaf 1 mln/jaar), we helpen geen zzp-ers.

Wanneer kan Corporise beginnen?

Corporise helpt enkel gevestigde bedrijven en organisaties met alle rechtsvormen en een behoorlijke omzet (vanaf 1 mln/jaar), we helpen geen zzp-ers.

Is een faillissement echt nog te voorkomen?

Zelfs in de meest extreme casussen waarbij het volgens de ondernemer onmogelijk was om een faillissement af te wenden hebben wij voor failissementsvoorkoming gezorgd. Diverse malen is een faillissement voorkomen ondanks beslagleggingen hebben, leveranciers die niet meer uitleverde etc.
Uiteraard is het eenvoudiger en zijn de risico’s kleiner als er eerder kan worden geholpen.

BUTTON: We kunnen u morgen helpen

Welk resultaat kan ik verwachten

We enable far-reaching positive impact, such as:
We increased capacity in one healthcare client, meaning 8,000 more patients can now be seen per year – that’s a 7% year-on-year increase
We increased the efficiency of an ice-cream manufacturer by 30%
We cut time between first contact and first assessment in a social care service from 29 days to 9 days