Over Corporise

Ruim 10 jaar ervaring in excelleren in crisissituaties.

Meer informatieContact

Corporise is een samenvoeging van Corporate en Rise;

Corporate staat voor bedrijven van redelijke omvang, Corporise werkt niet voor ZZP-ers maar voor bedrijven vanaf 10 werknemers met meer dan € 1 mln, omzet per jaar.

Rise staat voor een opgaande beweging; herstel, positiviteit, stijgende cijfers en een groeiend marktaandeel.

Hoe Corporise zich onderscheidt

Samen voor resultaat

We dragen samen de kosten en ook het risico. Samen zijn we aan boord om uw bedrijf weer op de rails te krijgen.

Problemen aanpakken

Wij kijken waar de echte problemen liggen. We denken met u mee hoe we zaken anders kunnen aanpakken.

Bedrijf behouden

We helpen u weer de juiste koers te varen om zo uw bedrijf te behouden en te werken naar een gezond bedrijf.

Opgericht om ondernemers écht  te helpen

Corporise is (door Jeroen Rosier) opgericht uit persoonlijke frustratie. Jeroen (geboren in een ondernemersfamilie) zag dat ondernemers het moeilijk hadden om na jaren hard werken te zien dat hun bedrijf  het moeilijk hadden. De ingeschakelde adviesbureaus zaten er vooral voor de eigen portomee. Dikke rapporten, geen garanties, en vooruitbetalen op momenten dat het eigenlijk niet kan.

Reorganiseren is niet hetzelfde als ontslaan

In Nederland lijkt reorganiseren al snel neer te komen op het ontslaan van mensen. Tijdens onze zoektocht naar bewezen methoden in het buitenland (met name VS) blijkt de succesformule tocht anders te zijn.

In de afgelopen tien jaar heeft Corporise deze methoden steeds verder aangescherpt en nog beter aangepast aan de Nederlandse situatie. Hierdoor zijn vele faillissementen voorkomen en doorstarten gerealiseerd.

Aanpakkersmentaliteit

Onze aanpakkers zijn gewend om te werken onder tijdsdruk, met zware materie die vaak nogal wat bij mensen losmaakt.

Corporise selecteerd per opdracht de meest geschikte kandidaten van binnen én buiten onze organisatie – mensen met ervaring, die bovendien bereid zijn risico te nemen; ze zijn zeldzaam.

Informeel

In deze informele sfeer zetten we alle zeilen bij om snel resultaat te boeken voor onze klanten. 

Onze motivatie halen we uit  projecten waarbij ze echt impact kunnen maken op de toekomst van onze klanten; werkgelenheid behouden, schulden minimaliseren.

Ervaren crisismanager? Solliciteer!

Werken voor Corporise is niet eenvoudig; er is vaak weinig tijd om ingewikkelde beslissingen in complexe markten te maken. Daarbij kunnen we samen het verschil maken in de toekomst van onze klanten en werkgelegenheid behouden.

Heb je een wendbare, creatieve aanpak en kan je risico’s goed inschatten en de juiste oplossingen realiseren? Solliciteer!

Samen uw bedrijf gezond maken?

Corporise heeft alle expertise in huis om uw bedrijf weer gezond te maken. Bel 020 – 820 2280 of vul onderstaand formulier in en we nemen vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.