Van verlies naar winst

Samen gaan we uw bedrijf weer gezond maken.

Meer informatieContact

Van verlies naar winst

Uw bedrijf of bedrijfsonderdeel draait (structureel) verlies en u weet niet goed hoe u dit gaat oplossen. Door liquiditeitsproblemen komen u bedrijfsresultaten steeds meer onder druk te staan en zonder ingrijpen leidt dit mogelijk tot een faillissement.

Corporise is gespecialiseerd in situaties waar de liquiditeit onder druk staat en hierdoor het bedrijfsresultaat onder water komt te staan. Door samen pijnpunten aan te pakken, geloven wij uw liquiditeit structureel te kunnen verbeteren.

reorganisatie
Onze aanpak
reorganisatie

1

Inzicht creëren

Met behulp van een quickscan maken we direct de financiële cijfers inzichtelijk en gaan opzoek naar waar de (acute)knelpunten zitten.

reorganisatie
reorganisatie

2

Quick-wins realiseren

We gaan direct aan de slag om quick-wins te realiseren, waarmee we direct resultaten op korte termijn bereiken.

reorganisatie

reorganisatie
reorganisatie

3

Liquiditeit optimaliseren

We kijken naar de kostenstructuur en omzetkant, waarna we samen met u verbeterpunten realiseren.

Resultaat in 100 dagen

Corporise begrijpt als geen ander dat u uw bedrijf en de waarde daarvan wil veiligstellen. Corporise helpt u uw bedrijf door zwaar weer te loodsen, de daarmee gemoeide belangen zijn groot, het zou maar gebeuren dat uw bedrijf het niet red.

Omdat Corporise overtuigd is van haar werkwijze werken we naast een kleine uurlijkse vergoeding die achteraf betaald kan worden met een prestatiebeloning gerelateerd aan het doel. Het veilig stellen van (de waarde van) uw ondernemig.

Betalen voor resultaat

In een financiële crisis komen talloze kansen langs om uw bedrijfsresultaat te verbeteren, ze kosten eerst geld voordat ze geld op leveren (als ze dat al doen).

Omdat Corporise gespecicaliseerd is in bedrijven met liquiditeitsproblemen en onze werkwijze blijkt te werken durven we in 9 van de 10 gevallen onze opdracht grotendeels op basis van een prestatiebeloning uit te voeren. Mocht uw bedrijf onvoorhoopt toch omvallen, dan sluiten we achteraan bij de andere schuldeisers.

Samen voor resultaat

Samen zorgen we ervoor dat we uw bedrijf weer winstgevend maken. Dit doen we niet alleen vanuit ons kantoor, maar ook samen met u op locatie.

Bewezen succesvol voor bedrijven met:


10 – 300 medewerkers


Liquiditeitsproblemen


> 1 mln omzet

Samen uw bedrijf winstgevend maken?

Corporise heeft alle expertise in huis om uw bedrijf weer gezond te maken. Bel 020 – 820 2280 of vul onderstaand formulier in en we nemen vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.