Omdat het afspiegelingsbeginsel de volgorde van ontslag dient te bepalen

Corporise helpt organisaties met het afspiegelingsbeginsel de reorganisatie vorm te geven.

Lees verder hoe


Partners

Afspiegelingsbeginsel

Waarom afspiegelingsbeginsel?

.

Denkt u aan een reorganisatie of aan bedrijfseconomisch ontslag voor bepaalde medewerkers? We helpen u rekening te houden met het afspiegelingsbeginsel. We begeleiden en adviseren, zodat u zich netjes binnen de kaders van de wet beweegt.

Het afspiegelingsbeginsel bepaalt welke volgorde u aan dient te houden wanneer u werknemers om bedrijfseconomische redenen wenst te ontslaan. Een reorganisatie kan een belangrijke bijdrage leveren aan de financiële gezondheid van uw onderneming, maar dat neemt niet weg dat u aan regelgeving gebonden bent.

Wat kenmerkt Corporise

Afspiegelingsbeginsel

Actie ipv onbegrijpelijk rapport

Afspiegelingsbeginsel

Hard werken

Afspiegelingsbeginsel

Samen voor resultaat

Hoe kan Corporise u helpen met het afspiegelingsbeginsel?

Corporise kan u helpen het afspiegelingsbeginsel toe te lichten en aangeven hoe dit van toepassing is op uw reorganisatie of het bedrijfseconomisch ontslag waar u aan denkt. We begeleiden en adviseren, zodat u zich netjes binnen de kaders van de wet kunt blijven bewegen. Uiteraard helpen we u desgewenst graag met de implementatie van het afspiegelingsbeginsel.

We hanteren een helder stappenplan om het afspiegelingsbeginsel in kaart te brengen, toe te passen op uw organisatie en dit vervolgens ook te implementeren. We adviseren op basis van onze diepgaande expertise en slagen er dankzij onze uitgebreide praktijkervaring uitstekend in om de haalbaarheid daarvan goed in het oog te houden.

  • PLEASE
  • LEAVE
  • LIKE THIS

Meer oplossingen om een doorstart te realiseren

afspiegelingsbeginsel is een van de diensten die Corporise aanbiedt om u te begeleiden bij een doorstart.

Hoe Corporise u helpt een doorstart te realiseren

Afspiegelingsbeginsel

Doel stellen


Afspiegelingsbeginsel
Afspiegelingsbeginsel

Doorstart realiseren


Afspiegelingsbeginsel
Afspiegelingsbeginsel

Testen & verder verbeteren

Wanneer krijg ik met het afspiegelingsbeginsel te maken?

Het afspiegelingsbeginsel is van toepassing op verschillende redenen voor ontslag. Is er bijvoorbeeld sprake van een complete reorganisatie of het bedrijfseconomisch ontslag van verschillende medewerkers? Het is in die situaties van belang om rekening te houden met het afspiegelingsbeginsel. We kunnen u daar goed over adviseren en in begeleiden.
Welke dienstverlening kan ik van jullie verwachten?

We verzorgen de begeleiding en het advies met betrekking tot het afspiegelingsbeginsel. Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met de implementatie van de adviezen die we delen. Op die manier kunnen we u tijdens het volledige proces begeleiden, waardoor u het afspiegelingsbeginsel uitstekend kunt laten toepassen.

Meer weten over het afspiegelingsbeginsel?

Benieuwd hoe we het afspiegelingsbeginsel zouden toepassen op uw organisatie? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.

Jeroen Rosier, oprichter Corporise

Eén van onze analisten neemt binnen 1 werkdag contact met u op.