Betalen voor resultaat

Geen betalingen vooraf, maar betalen wanneer het weer kan.

Meer informatieContact

Waarom advies niet werkt

Het gaat niet goed met uw bedrijf, er is niemand in uw omgeving die u kan helpen. Ondanks dat u het eigenlijk niet kunt betalen, zoekt u hulp van een expert. Iemand met verstand van zaken. Bij bijna al dit soort experts moet u vooruit betalen, precies op het moment dat het niet lekker gaat.

Hoe het wel moet

In de afgelopen jaren is onze werkwijze steeds verder geperfectionaliseerd; hierdoor ronden we (bijna) al onze opdrachten succesvol af. Ook kunnen we hierdoor bedrijven redden die anderen al opgegeven hebben.

Door ons succespercentage en onze ondernemende instelling durven we bijna alle opdrachten grotendeels op basis van een prestatiebeloning aan te gaan. Hierbij pakken we een minderheidspercentage van het gerealiseerde rendement op onze werkzaamheden.

Voorafgaand stellen we samen een doel wat er op de beoogde realisatiedatum behaald moet zijn. Dit zorgt ervoor dat we niet bij u zitten om uren te maken, maar we beiden hetzelfde doel voor ogen hebbben, een succesvolle (financiële) prestatie neerzetten.

Dit zorgt ervoor dat de belangen dezelfde richting in liggen; ons succes is immers ook uw succes. Ook blijven we niet eindeloos doorwerken als er geen perspectief meer is.

Samen doelen stellen

Voorafgaand aan een opdracht spreken we samen een doel af en leggen dit vast.

0-meting

Bij aanvang van de opdracht wordt een zogenaamde 0-meting gedaan. Wat is het vertrekpunt?

Resultaatverdeling

Na afloop van de opdracht betaald u een vooraf vastgesteld percentage over de verbetering.

Veelgestelde vragen

Wanneer betaal ik mijn factuur aan Corporise?

Gedeeltelijk afhankelijk van de ernst van de situatie betaalt u in 99% van de gevallen niets vooruit. De facturen worden achteraf gefactureerd, wanneer wij de eerste resultaten al voor u hebben gerealiseerd. 

Hoe is de prestatiebeloning ontstaan?

Onze ervaring leert dat veel adviesbureaus, consultants etc. veel uren schreven voor onbegrijpelijke rapporten, ongeacht het resultaat dat werd geboekt. Wij geloven er in dat wij onszelf eerst moeten terugverdienen voordat wij betaald worden.

Wat merk ik van betalen voor resultaat?

Naast een partner die dezelfde belangen heeft als u, zorgt de prestatiebeloning ervoor dat we effectief te werk gaan. Geen dikke rapporten met onbegrijpelijke taal, maar gaan samen aan de slag om daadwerkelijk verbetering te realiseren.

Accepteert Corporise elke opdracht?

Om een opdracht op basis van een prestatiebeloning aan te gaan, moeten beide partijen vertrouwen in elkaar hebben. We doen een interne scan naar uw bedrijf in markt, waarna we een goed beeld hebben hoe we u bedrijf kunnen helpen.

Bewezen succesvol voor bedrijven met:


10 - 300 medewerkers


Liquiditeitsproblemen


> 1 mln omzet

Samen uw bedrijf gezond maken?

Corporise heeft alle expertise in huis om uw bedrijf weer gezond te maken. Bel 020 – 820 2280 of vul onderstaand formulier in en we nemen vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.