Continuïteitsproblemen bij uw klanten?

Ruim 10 jaar in excelleren in crisissituaties.

Meer informatieContact

Voor de accountant

Als accountant draagt u zorg voor continuïteit bij uw klanten. Wanneer het voorkomt dat uw klanten in slecht weer verkeren, gaat al uw aandacht uit naar het veiligstellen van de continuïteit. Daarbij heeft u een belangrijke functie in de strategie van de onderneming. Een bedrijf in nood moet innovatieve mogelijkheden generen om winst te maken. Wat ontbreekt, is een nieuwe koers waarmee het bedrijf zich weer in goede banen kan leiden. Hierbij komt Corporise om de hoek kijken. Wij helpen, samen met u als accountant, uw klant uit de financiële nood.

Hoe Corporise zich onderscheidt

Samen voor resultaat

We dragen samen de kosten en ook het risico. Samen zijn we aan boord om uw bedrijf weer op de rails te krijgen.

Problemen aanpakken

Wij kijken waar de echte problemen liggen. We denken met u mee hoe we zaken anders kunnen aanpakken.

Bedrijf behouden

We helpen u weer de juiste koers te varen om zo uw bedrijf te behouden en te werken naar een gezond bedrijf.

De ultieme balans van het adviseren en samenwerken

Om uw klant te helpen is het belangrijk om de ultieme balans van adviseren en samenwerken te vinden, en samen te werken met alle betrokken partijen waaronder u -de accountant- en de klant. Met deze balans kunt u veruit de meeste problemen of erger voorkomen. De zaak financieel op orde brengen is vaak mogelijk, maar het is vaak wel noodzakelijk om het bedrijf eerst goed door te lichten. Daarna worden alle problemen op een overzichtelijk rijtje gezet en bepaald hoe deze zullen worden opgelost.

Geen dikke rapporten, maar een duidelijk plan 

Wij zorgen dat iedereen die betrokken is, precies weet hoe de situatie ervoor staat en hoe deze situatie zal worden verbeterd. Tevens geven wij u handvatten waarmee u beroeps-inherente problematiek aanpakt zodat de aandacht uitgaat naar zaken zoals betere controles en betrouwbare financiële verslaggeving.

Onze ervaring zal helpen om uw klanten ervan te overtuigen dat externe hulp noodzakelijk is, wij zijn in staat om op korte termijn een duidelijk plan van aanpak te maken en dit uitvoerbaar te maken. 

Aanpakkersmentaliteit

Onze ervaring zal helpen om de klant ervan te overtuigen dat externe hulp noodzakelijk is, wij zijn in staat om op korte termijn een duidelijk plan van aanpak te maken en dit uitvoerbaar te maken. En natuurlijk blijven wij u helpen gedurende dit proces, zodat u alle problemen het hoofd kan bieden.

Informeel

In deze informele sfeer zetten we alle zeilen bij om snel resultaat te boeken voor onze klanten.

Onze motivatie halen we uit  projecten waarbij ze echt impact kunnen maken op de toekomst van onze klanten; werkgelenheid behouden, schulden minimalieren

Bewezen succesvol voor bedrijven met:


10 - 300 medewerkers


Liquiditeitsproblemen


> 1 mln omzet

Samen uw bedrijf gezond maken?

Corporise heeft alle expertise in huis om uw bedrijf weer gezond te maken. Bel 020 – 820 2280 of vul onderstaand formulier in en we nemen vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.