Reorganisatie

Corporise helpt bedrijven met het succesvol realiseren van een reorganisatie

Meer informatieContact
Reorganisatie voor het verhogen van de productiviteit en efficiency binnen uw organisatie.

Een reorganisatie biedt de mogelijkheid om efficiënter te werken of uw onderneming slimmer in te richten. Binnen die algemene voordelen en oplossingen onderzoeken we op voorhand hoe we u concreet van dienst kunnen zijn. We helpen u graag te voorkomen dat u medewerkers moet ontslaan, bijvoorbeeld door hen op een andere manier in te zetten die beter bijdraagt aan de toegevoegde waarde die uw organisatie creëert. Een reorganisatie kent tal van verschillende vormen, gedegen onderzoek helpt daar op een evidence-based wijze mee om te gaan.

U denkt aan een reorganisatie binnen uw onderneming. Hoe pakt u dat aan en hoe zorgt u ervoor dat dit daadwerkelijk het gewenste resultaat oplevert? Er bestaan verschillende gegronde redenen voor een reorganisatie, het is daarom van belang om in eerste instantie de huidige situatie in kaart te brengen. Wij gaan op zoek naar de reden voor de reorganisatie en zorgen daarmee voor de basis om uw organisatie slagvaardiger en winstgevender te maken. Een reorganisatie biedt een enorm potentieel, mits u die op de juiste wijze insteekt en daar op de juiste manier mee omgaat.

We gaan samen met u om tafel om de huidige situatie te analyseren en de doelstellingen in kaart te brengen. Op basis daarvan kunnen we u zowel de mogelijkheden als de voordelen van een reorganisatie schetsen. Blijkt een reorganisatie inderdaad de oplossing voor uw onderneming? Dankzij een helder stappenplan kunnen we u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Een goede reorganisatie vraagt om inzicht in de huidige organisatiestructuur, de personeelsgegevens, de CAO en bijvoorbeeld eventuele speciale regelingen waarvan sprake is. We doen gedegen onderzoek naar de huidige situatie, om u op basis daarvan van dienst te kunnen zijn. We creëren op die manier een heldere uitgangssituatie die bovendien zekerheid biedt voor zowel de organisatie als het personeel. We werken snel en efficiënt toe naar een heldere schets van de situatie, zodat we op korte termijn kunnen aangeven wat de reorganisatie kan betekenen en hoe dit in de praktijk uit zal pakken.

reorganisatie
reorganisatie

Om een faillissement te voorkomen staat in 1e instantie “Cash-is-King”. Corporise brengt bij uw bedrijf de expertise binnen om de cashflow in no-time weer op pijl te brengen. Indien nodig regelen we overbruggingsfinanciering en stellen we schuldeisers tevreden.

Uw bedrijf of bedrijfsonderdeel draait (structureel) verlies en u weet niet hoe u dit aan moet pakken. Corporise gaat aan de slag om slag om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Door samen pijnpunten aan te pakken, kunnen we uw resultaten structureel verbeteren.

Veelgestelde vragen
vraag 3

Bewezen succesvol voor bedrijven met:


10 - 300 medewerkers


Liquiditeitsproblemen


> 1 mln omzet

Samen problemen aanpakken?

Corporise heeft alle expertise in huis om uw bedrijf weer gezond te maken. Bel 020 – 820 2280 of vul onderstaand formulier in en we nemen vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.