Strategische opties

Goede strategie om een concurrentievoordeel te behalen

Meer informatieContact

CREDITSCREDITSCREDITS

Uitblinken in waar de organisatie goed in is.

Worstelt u met de strategie van uw onderneming of lukt het niet de concurrentie voor te blijven? Bent u benieuwd waar het aan ligt of welke mogelijkheden er beschikbaar zijn? We onderzoeken de strategische opties binnen de branche waarin u actief bent en helpen u die strategie te implementeren.

Een goede strategie maakt het mogelijk om uit te blinken in waar de organisatie in excelleert. Zonder een goede strategie is het haast onmogelijk om een concurrentievoordeel te behalen en dat vervolgens ook uit te buiten. Corporise helpt de strategische opties te verkennen en daar de juiste strategie uit te destilleren.

Om de strategische opties voor uw onderneming te verkennen is het van belang in eerste instantie de succesfactoren te bepalen. We doen onderzoek naar uw onderneming en de branche waarin u actief bent. Aan de hand daarvan analyseren we vervolgens de huidige strategie of het gebrek daaraan. We brengen de strategische opties voor u in kaart en helpen u een gezonde strategie voor uw onderneming te implementeren.

De strategische opties die we verkennen zijn er altijd op gericht uw onderneming weer te laten groeien. Een goede strategie vormt de ideale basis om vanuit de structuur verder te gaan bouwen. We brengen de basis op orde en bieden u de ruimte en de mogelijkheden om weer over groei na te denken. Dankzij de heldere strategie wordt de rode draad goed duidelijk.

Hoe gaan jullie concreet aan de slag?
Om de strategische opties te verkennen en aan de hand daarvan een verbetering aan te geven is het allereerst van belang om de huidige situatie te analyseren. We analyseren de huidige strategie om aan de hand daarvan aanbevelingen te kunnen doen. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van het heroriëntatieplan voor de nieuw te implementeren strategie.
Kunnen jullie ook helpen de strategie te implementeren?
Ja, we richten ons zowel op het verkennen van de strategische opties als het vervolgens implementeren van de juiste strategie. Sterker nog, we monitoren ook de effecten die dit heeft. Dit zorgt ervoor dat we u op termijn desgewenst kunnen helpen de strategie bij te sturen en daarmee het optimale resultaat voor uw onderneming te behalen.

strategische opties
strategische opties

U heeft werkkapitaal nodig om tegenvallende resultaten te financieren of om een belangrijke investering te kunnen doen. Corporise zorgt ervoor dat liquide middelen toereikend worden door inkomsten te versnellen en uitgaven te vertragen. Wanneer echt nodig, helpen we met verkrijgen van extern krediet.

Uw bedrijf of bedrijfsonderdeel draait (structureel) verlies en u weet niet hoe u dit aan moet pakken. Corporise gaat aan de slag om slag om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Door samen pijnpunten aan te pakken, kunnen we uw resultaten structureel verbeteren.

Veelgestelde vragen

vraag 3

Bewezen succesvol voor bedrijven met:


10 - 300 medewerkers


Liquiditeitsproblemen


> 1 mln omzet

Samen problemen aanpakken?

Corporise heeft alle expertise in huis om uw bedrijf weer gezond te maken. Bel 020 – 820 2280 of vul onderstaand formulier in en we nemen vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.